Kapat
teknolovizyon
Nasıl Yapılır ? 252 Görüntüleme 0

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Günümüzde bir çok kullanıcının online yer bildirimi yapmak için tercih ettiği uygulama olan Swarm‘daki hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Peki, Swarm hesap silme işlemi nasıl yapılıyor? Diğer sosyal medya uygulamalarından alışık olduğumuz hesabı geçici olarak dondurma özelliği Swarm tarafında bulunmuyor. Bu rehberimizde Swarm hesabını silmek için neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz.

Öncelikle şunu da hatırlatalım; Swarm hesap silme işlemini telefonunuz üzerinden yapmak istiyorsanız böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyelim. Hesap silmek istiyorsanız web üzerinden bu işlemi gerçekleştirmek zorundasınız. Çünkü telefondan Swarm hesabı silmek gibi bir seçenek bulunmuyor.

teknolovizyon

Swarm hesap silme nasıl yapılır?

Öncelikle tablet, telefon gibi mobil cihazlardan Swarm hesabını silmenin mümkün olmadığını belirtelim. Swarm hesabınızı silmeniz için yapmanız gereken adımlar şu şekilde;

– Bilgisayarınızın internet tarayıcısı üzerinden Foursquare adresine giriş yapın.

– Daha sonra, bu bağlantı üzerinden hesap silme sayfasına ulaşın

– Siteye Swarm hesap bilgileriniz ile giriş yapın.

– Giriş yaptıktan sonraki açılan sayfada “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan bir cevap verin.

– Sayfanın altında bulunan “Delete Account” butonu ile hesabınızı silin.

Ayrıca, Facebook ile giriş yapmış ve “Delete Account” butonunu göremeyen kullanıcıların hesapları için şifre belirlemesi gerektiğini de belirtelim.

Swarm hesap dondurma işlemi yapılabiliyor mu?

Eğer uygulamadan memnun değilseniz ne yazık ki size tek bir seçenek sunuluyor. FacebookInstagram gibi sosyal ağların aksine, Swarm kullanmamayakarar verdiğinizde hesabınızı donduramıyorsunuz. Hesap dondurma işlemi yapılamadığı için elinizdeki tek seçenek hesap silmek oluyor. Elbette hesabı silmemeyi tercih ederek, sadece uygulamayı kullanmayabilirsiniz. Ama böyle olduğunda da insanlar sizi Swarm üzerinden görmeye devam edeceklerdir.

Swarm hesap silme yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Öncelikle uygulamayı sadece web üzerinden silebildiğinizi hatırlatalım. Yani, uygulamanın bulunduğu tablet, telefon üzerinden hesap silme işlemi gerçekleştiremiyorsunuz.

Diğer sosyal ağlar hesap silme noktasında sıkıntı çıkartabilir. Eğer uygulamayı Facebook hesap bilgileriniz üzerinden kullanıyorsanuz “Delete Account” butonu sizde görünmeyebilir.

Bu yüzden diğer her uygulamada olduğu gibi, Facebook üzerindenbağlanmaktansa, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmak en mantıklı seçenek olacaktır. Her uygulama bir şekilde Facebook ve yan hizmetlerine bağlanıyor olsa da, belli durumlarda sorun yaşayabiliyorsunuz.

Son olarak hatırlatalım; Delete Account‘a bastığınız anda geri dönülemez bir şekilde Swarm ve Foursquare hesaplarını, ayrıca bu hesaplarda bulunan tüm bilgileri silmiş olacaksınız.

Kaynak : https://shiftdelete.net/swarm-hesap-silme-71496
Yazar : Emin Çıtak

Ufku Arslan {Ufku Arslan}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir